Меру Ужгорода депутати «подарували» землю в центрі міста: 1 кв. м ціною в 180 гривень

Під час засідання Ужгородської міської ради було ухвалено рішення «Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу». За ухвалення відповідного рішення проголосували 39 депутатів з 49 зареєстрованих у сесійній залі.
Йдеться про рішення, за яким 13,8 соток землі в самісінькому центрі Ужгорода, біля колишнього кінотеатру «Ужгород», продано Товаристству з обмеженою відповідальністю «Кінокомплекс Ужгород».

Відповідний проект рішення вже традиційно не був оприлюднений попередньо на сайті міськради, інформація про відповідні наміри міської влади була озвучена буквально за годину до сесії депутатом Ужгородської міської ради Василем Гнатковим.

Згідно з рішенням, майже 14 соток землі в центрі міста буде продано трохи більше ніж за 248 тисяч гривень. Як ідеться в документі, «вартість 1 кв. метра у розмірі 180 грн. була затверджена висновком експертів від 17 квітня 2013 року».

Як відомо, кінотеатр “Ужгород” є власністю родини міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова і ТОВ “Кінокомплекс “Ужгород” Олександр Бондаренко – колишній прокурор Закарпатської області і тесть сина Віктора Погорєлова Андрія.

Тетяна Кашуба

http://zakarpattya.net.ua