Єдиний Центр заявляє про тиск на партійців зі сторони мера Ужгорода Погорєлова

Про це йдеться у заяві Ужгородської міської організації Єдиного Центру.

Ужгородська міська організація Єдиного Центру заявляє про безпрецедентний тиск зі сторони міського голови Погорелова В.В. на депутатів Ужгородської міської ради – представників Єдиного Центру. До яких спочатку звертаються з пропозицією піти на співпрацю з більшістю в міській раді, а в разі відмови погрожують звільненнями з місця роботи.

Так, зокрема, не витримавши погроз та залякування вимушені були вийти з депутатської фракції Єдиного Центру – Козак Тетяна (заступник головного лікаря Ужгородської міської поліклініки), Рошко Михайло (директор Інституту іноземних мов УжНУ), Гасинець Ярослава (заступник декана біологічного факультету УжНУ), Тарахонич Вікторія (начальник відділу міжнародного співробітництва Ужгородської міської ради) та Травіна Ольга (начальник відділу інвестицій, інновацій, розвитку та туризму Ужгородської міської ради).

Єдиний Центр вимагає від міського голови Погорелова В.В. припинити безпідставне та політично-мотивоване переслідування депутатів, представників Єдиного Центру в Ужгородській міській раді.

http://www.mukachevo.net