Міліціонер повернув жінці загублену сумочку

Жінка, яка загубила свою сумочку, вже і не сподівалася на її повернення. Проте загублена річ знайшла свого власника завдяки візитці дільничного інспектора міліції.

Налагодження партнерських відносин між міліцією і населенням багато в чому залежить від роботи дільничних інспекторів. Як відомо на всій території України, на Закарпатті зокрема, триває операція під умовною назвою «Візит». На даний час дільничні інспектори Свалявського райвідділу міліції роздали близько 16 000 візиток.

Все розпочалося у Сваляві. Адміністратор готельного комплексу «Карпати» на підлозі біля банкомату помітила втрачену жіночу сумочку. Працівниця готелю виявилась не байдужою до чужої втрати, тож стала перевіряти речі аби знайти власницю. В гаманці увагу жінки привернула візитка дільничного інспектора міліції. Без вагань вона набрала номер мобільного телефону і розповіла міліціонеру про знахідку.

Лейтенант міліції Іван Богач одразу ж здогадався про кого йде мова, адже хто краще може знати людей ніж дільничний. Подякувавши адміністратору за дзвінок, він подався до готелю, аби скоріше повернути знахідку її власниці. Радощам жінки не було меж, адже вона вже й не сподівалася на повернення втраченої сумки. Вислухавши слова вдячності, Іван Богач звернувся з проханням до жінки бути уважнішою до своїх речей.

Сергій Кубаш, Свалявський РВ УМВС