Сергій Мошак: «Окрім самопіару за бюджетні кошти, мерія мала б перейматися ще й проблемами Ужгорода»

Народний депутат прокоментував сесію ужгородської міської ради, яка відбулася 18 червня.

Парламентар наголосив, що окрім «дерибану» землі та продажу комунального майна не завадило б перейматися і вирішенням нагальних міських проблем, яких за останні два роки накопичилося чимало.

«Мені не зрозуміла позиція міського голови та депутатської більшості, коли приймаються рішення без урахування інтересів людей та міста. На моє переконання, виселяти стоматологів з поліклініки на вулиці Минайській заради оборудок з комунальним майном – неприпустимий крок. Вважаю також, що рішення відібрати у підприємця земельну ділянку на території Боздошського парку, прикриваючи легендою про будівництво там у майбутньому школи – це рейдерство.

Підприємці намагаються заводити в Ужгород інвесторів, а міська влада натомість створює їм бюрократичні перешкоди та привласнює їхні земельні ділянки для передачі «потрібним» людям. Зважаючи на такий стан речей особливо дивує й те, що на цій самій сесії було прийняте рішення виділити більше чотирьохсот тисяч гривень на рекламу діяльності мерії в ЗМІ» – зазначив Сергій Мошак.

http://zaholovok.com.ua