Рятувальники допомогли туристці, що на відпочинку отримала опіки

Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 6 виїздів. Хибних викликів протягом доби не зафіксовано.

Внаслідок некласифікованої надзвичайної події одна особа травмувалася.

24 червня о 12:40 поступило повідомлення про те, що перебуваючи на відпочинку між горами Петрос та Говерла під час приготування їжі отримала опіки кип’ятком обох ніг громадянка 1990 року народження, жителька Львівської області. Для надання допомоги потерпілій залучались гірське пошуково-рятувальне відділення смт Ясіня та карета швидкої допомоги. О 17:25 потерпілу доправлено до Рахівської РЛ, стан здоров’я задовільний.

24 червня о 19:55 поступило повідомлення про ймовірне утоплення громадянина 1981 року народження в р. Латориця, поблизу с. Соломонова, Ужгородського району. Для проведення водолазно-рятувальних робіт залучалися: Ужгородське відділення водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, 7-ий Державний пожежно-рятувальний пост м. Чоп. О 22:40 пошуково-рятувальні роботи призупинено у зв’язку з настанням темної пори доби. Продовження пошукових водолазно-рятувальних робіт заплановано на 25 червня.

Нагадаэмо, що станом на 07:00 25 червня 2013 року на території Закарпатської області зареєстровано 18 випадків загибелі людей на воді, за аналогічний період минулого року – 19 випадків. Всього у 2012 році на водних об’єктах області загинуло 37 громадян.

У ДСНС України у Закарпатській області