До Хустської районної лікарні доставили хлопця з кулькою в голові

Лікар Хустської районної лікарні повідомив у міліцію про те, що до них доставили травмованого хлопчика, жителя одного із сіл району.

У медичний заклад виїхала слідчо-оперативна група та співробітники сектора КМСД.

Мати потерпілого пояснила, буцімто дитина скалічилася, упавши через необережність. Але правоохоронці звернули увагу на те, що у цій історії явно не все клеїться. Ситуація прояснилася, коли були готові результати томографічного обстеження. Як виявилося, у потиличній частині у голові дитини знаходиться металевий предмет, схожий на кулю. Тепер до з’ясування обставин цієї справи долучилися і співробітники сектора карного розшуку.

Встановили, що напередодні троє друзів, серед яких був і потерпілий, пішли у гості до свого однокласника. Тут підлітки вирішили випробувати зброю, яку мав батько господаря оселі. Хлопці знали, де знаходиться «ствол». Коли нарешті дістали її зі сховку, почали сперечатися, хто стрілятиме перший. Через це між ними виникла суперечка, кожен тягнуть зброю до себе. Під час цих «розборок» і стався випадковий вистріл. Куля влучила у голову одного з них.

Коли хлопчина повернувся додому, мати відразу побачила, що з сином не все гаразд. Але підліток не зізнався, лишень пояснив, буцімто упав. Та на другий день йому стало геть зле. Не гаючи часу, мати відвела сина у лікарню. На щастя, медики швидко встановили причину недомагання дитини. Тепер юний пустун перебуває на лікуванні у медичному закладі.

Агнеса КУРТЯК, Хустський МВ УМВС