На Тисі затримали чергову контрабанду цигарок

Про можливу протиправну діяльність на державному кордоні співробітники відділу «Тячів» Мукачівського загону дізналися від місцевих жителів. Група реагування, що негайно виїхала на місце пізно ввечері в суботу затримала нашого співвітчизника.

Зупинили порушника за 30 метрів від лінії кордону на березі річки Тиса з 8 ящиками сигарет. Невдовзі прикордонники цього ж підрозділу спільно з співробітниками МВС зупинили й автомобіль «Тойота» німецької реєстрації, на якому ще один наш співвітчизник віз 8 ящиків сигарет.

А на Буковині прикордонники спільно з митниками припинили спробу незаконного переміщення сигарет в Румунію через пункт пропуску «Порубне». Для проходження контролю на автомобілі «SEAT» 31-річний румун обрав смугу руху «зелений коридор», проте його автомобіль направили на поглиблений огляд. У ході перевірки в спеціально виготовленій схованці було знайдено майже 2 тисячі пачок сигарет «VECEROY». Наразі автомобіль 2003 року випуску та сигарети вилучені. Конфіскат оцінили на загальну суму понад 35 тисяч гривень

Відділ з питань взаємодії із ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України.

uzhgorod.in