Янукович вимагає терміново розслідувати справу про зґвалтування у Врадіївці

Президент взяв під особистий контроль розслідування справи про зґвалтування 29-річної Ірини Крашкової у Врадіївці на Миколаївщині.

Про це повідомляє прес-служба глави держави. Янукович доручив генпрокурору Віктору Пшонці провести нараду з керівництвом СБУ та МВС для вивчення всіх фактів участі співробітників міліції у протиправних діях для надання належної оцінки, визначення подальшого реагування та розробки запобіжних заходів на майбутнє.

Керівники СБУ та МВС найближчим часом мають провести колегії щодо виявлення фактів у справі та запобігання правопорушенням.

“Результатом проведених колегій має стати чіткий план щодо приведення дій персонального складу правоохоронних служб до вимог чинного законодавства”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків схопили 29-річну мешканку Врадіївки Ірину Крашкову, коли вона поверталася додому з дискотеки, і силоміць запхали в авто. Після цього дівчину вивезли за селище, познущались та покинули в лісосмузі. Ледь жива жінка з розрубаною головою дісталася до людей, які викликали правоохоронців та медиків. Жінка вказала на своїх кривдників. Двоє з них працюють у місцевій міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак.

Тим часом через зґвалтування у Врадіївці розгнівані люди розгромили міліцію.

http://tsn.ua