“Говерла” бере в оренду карпатського гравця

Півзахисник «Карпат» Михайло Кополовець найближчий рік проведе в оренді в ужгородській «Говерлі».

Нагадаємо, що Михайло є вихованцем цього клубу і саме з нього перейшов до «Карпат». По завершенню терміну оренди закарпатці зможуть скористатися правом викупу трансферу футболіста.

«Так, справді, я переходжу в «Говерлу». Не буду приховувати, що хотів змінити обстановку. «Говерла» запропонувала оренду на рік, тож я погодився. Поруч будуть батьки, друзі, рідні… Я вже мав розмову з В’ячеславом Грозним, який сказав, що на мене розраховує, тим паче, що я місцевий. Він хоче, щоб я грав, а я хочу виправдати його надії» – каже Кополовець.

«Під час міжсезоння у мене були й інші варіанти для продовження кар’єри. Мова йде про два клуби, але то тренери змінюються, то керівники, а як ми знаємо, кожен запрошує до команди тих гравців, яких бачить у складі».

«Я б дуже хотів зустрітися з нашими фанами. Тобто, якби я остаточно переходив в інший клуб, то одразу ж з ними зустрівся б. Може, ще прийде такий час. Наразі ж я хочу подякувати їм за неймовірну підтримку, яку я сповна відчував. У нас такі стосунки склалися, що залишається хіба їм вклонитися. Вони – найкращі в Україні і таких більше нема ніде. Я не кажу «прощавайте», а лише «до побачення», адже ніхто не знає, що його чекає в майбутньому. Наостанок я хочу сказати, що в нас завжди були теплі, навіть рідні стосунки, бо ці хлопці мені близькі за духом. Якби не вони, то я б не відчув, що таке справжні фанати» – підсумував Михайло Кополовець.

Прес-служба ФК “Карпати”