“Закарпатгаз” попереджає про нові ціни на газ

З 1 липня поточного року ціна на природний газ для установ та організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів, і для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, відповідно до ряду постанов Національної компанії з регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) знизилася з 4721грн. 50 коп. до 4648 грн. 30 коп.

Як повідомила начальник відділу балансів та режимів газопостачання ПАТ «Закарпатгаз» Олена Чечоткіна, суттєве – на 73грн.20коп. – зниження ціни на природний газ – приємна новина для бюджетних організацій, у яких внаслідок економії сум, закладених до кошторисів, не повинно виникнути «традиційних» проблем з оплатою за спожитий газ за підсумками 2013 року.

Особливо ж важливою цінова новація, підкреслила Олена Чечоткіна, бачиться для приватних підприємців та інших суб’єктів господарювання, які сьогодні користуються послугами трейдерів – «посередників», що промишляють на ринку газопостачання.

ПАТ «Закарпатгаз» є єдиним гарантованим постачальником газу на території області. Тобто – газ у ПАТ «Закарпатгаз» є завжди, а віднині – ще й по вигідній ціні! Тож закликаємо підприємницький сектор до активної й конструктивної співпраці.

 ПАТ “Закарпатгаз”