В Закарпатті понад 8 тисяч бухгалтерів

Про це повідомив заступник начальника головного управління Міндоходів області Віталій Кричко.

У прес-конференції  з нагоди професійного свята – Дня бухгалтера, взяли участь: голова Ради Територіального відділення Асоціації платників податків України в Закарпатській області – Марта Волощук, заступник начальника Головного Управління Міндоходів у Закарпатській області – Віталій Кричко, голова ЗТВ ВПГО «Спілка аудиторів України», Уповноважений представник Аудиторської палати України у Закарпатській області – Юлія Кілару.

Поважні учасники прес – конференції висловили свої привітання, побажання з нагоди свята, найкращим бухгалтерам вручили подарунки.

Зокрема, Віталій Кричко, зазначив, що бухгалтери – це велика армія наших союзників, які допомагають та формують економічну міць держави. Згадав також заступник начальника ГУ Міндоходів краю й про форум працівників Міністерства доходів і зборів України, який нещодавно відбувся в Києві.

На цьому форумі була презентована стратегія розвитку Міністерства на найближчі п’ять років, та визначено такі поняття як місія, бачення та стратегія розвитку відомства. Й надалі продовжується реформування, яке ще було започатковано Державною податковою службою, тобто перехід від фіскального органу в сервісну службу   тепер вже Міністерством доходів і зборів України.

Створено Центри обслуговування платників податків, спрощено процедури отримання документів, мінімізована дія людського фактору, можливе звітування в електронній формі, все це і багато іншого, на думку заступника начальника, має спростити роботу бухгалтерів і сприяти наповненню бюджету.

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області

https://zakarpatpost.net