Обласна влада йде назустріч іноземним підприємствам

11 липня, начальник головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо зустрівся з гендиректором ТзОВ «Флекстронікс» у Мукачево Тарасом Петриною, фінансовим директором Flextronics в Україні Александром Векашем, виконавчим директором компанії Flextronics International Робертом МакКеферті та фінансовим директором Flextronics у Європі Марком Гетені.

– Дуже цінуємо, що обласна влада йде нам назустріч у вирішенні проблемних питань, – розпочав виконавчий директор компанії Flextronics International Роберт МакКеферті. – Ми бачимо потенціал щодо розширення нашого виробництва саме в Україні, на Закарпатті. Саме тому хотіли б налагодити співпрацю на найвищому рівні – аби, коли виникають будь-які питання стосовно діяльності підприємства, обговорювати та вирішувати їх могли б на рівні керівництва відповідних структур. Для нас – це імідж компанії, для Вас – інвестиційна привабливість регіону.

Начальник обласного управління Міндоходів Василь Іванчо зазначив: сьогодні правоохоронні та контролюючі органи працюють за новим Кримінально-процесуальним кодексом, розробленим згідно з європейськими правовими стандартами, та наголосив, що готовий особисто зустрічатись з інвесторами у разі виникнення питань у будь-якої зі сторін.

– Ми зробимо все, щоб Ваш бізнес міг розвиватись стабільно – питання комфортних умов роботи інвесторів контролюю особисто. Переконаний, налагодивши діалог між владою, контролюючими органами та бізнесом, зможемо не просто вирішувати, а й попередити виникнення труднощів.

Відтак, сторони домовились про наступну зустріч: керівники Flextronics готуються до збільшення потужностей в області, тож запропонували провести ще одну спільну зустріч уже за участі безпосередніх замовників продукції.

Джерело: Прес-центр Закарпатської ОДА