В Ужгороді затримали «гаражного» крадія

В місті Ужгороді правоохоронці затримали «гаражного» крадія, який протягом місяця, обікрав близько десяти гаражів городян.

Завдяки злагодженим та професійним діям старшого дільничного інспектора міліції Сергія Ворона та оперативників карного розшуку Василя Шимона та Михайла Годованця, було встановлено особу, причетну до вчинення крадіжок з гаражів міста Ужгорода.

Крадієм виявився 24-річний Василь, місцевий мешканець. Вже тривалий час, чоловік ніде не працює. Піти на крадіжку, його штовхнула відсутність постійного заробітку для утримання родини, адже має двох мололітніх діток, яким щодня потрібна їжа… Однак, працювати не дуже хочеться…

Гроші заробляти, вирішив злочинним шляхом. До «заробітків» готувався заздалегідь. Вдень обирав «об’єкт» злочину, а дочекавшись сутінків, доводив свій злочинний намір до кінця.

Викрадав все, що потрапляло під руку. Приховавши сліди проникнення, крадій швидко зникав з місця злочину. Викрадені речі наступного ж дня, продавав на місцевих ринках. Легка нажива викликала у зловмисника відчуття ейфорії та безкарності, він вже не міг зупинитися. І жадібність його таки згубила.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або, що завдала значної шкоди потерпілому), карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років — зазначив заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик.

Крапку у справі серійного «гаражного» крадія поставить суд.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС