На Берегівщині з початку року 3 тисячі громадян отримали ідентифікаційні номери

Майже 80% реєстраційних номерів облікової картки платника податку видали в Центрі обслуговування при Берегівській ОДПІ дітям до 16 років.

Варто зауважити, що діти, які не досягли 16 – річного віку та неповнолітні особисто отримати ідентифікаційний номер не можуть. Це може зробити один з батьків (усиновитель, опікун, піклувальник). Для цього необхідно надати свідоцтво про народження дитини та документ, що посвідчує особу одного з батьків (усиновителя, опікуна, піклувальника). Реєстраційний номер видається протягом п’яти робочих днів.

Нагадаємо, що Центр обслуговування платників податків у м. Берегово працює за таким графіком: понеділок – п’ятниця – з 9.00 до 20.00 год., субота – з 9.00 до 16.00 год.

У Центрі діють три секції, де платники можуть отримати консультативні, адміністративні та інші види послуг. Також, громадяни можуть скористатися Інтернетом, якщо їм необхідно відправити електронну звітність або ознайомитись зі змінами податкового та митного законодавства на офіційному веб – порталі Міністерства доходів і зборів України.

За матеріалами Берегівської ОДПІ

https://zakarpatpost.net