На Перечинщині провели нараду для працівників РДА

Під керівництвом голови райдержадміністрації Петра Грицика відбулась нарада з працівниками управлінь райдержадміністрації: економічного розвитку і торгівлі та фінансового. Участь у нараді взяла перший заступник голови РДА Оксана Ігнатижак. Основне питання, яке розглядалось на нараді стосувалося підбиття підсумків за І півріччя.

Керівник району розпочав засідання з аналізу основних завдань, які покладені на кожного працівника управлінь. Петро Васильович наголосив на тому, що всі працівники структурних підрозділів районної державної адміністрації повинні активізувати роботу та відповідально ставитися до поставлених завдань, з метою покращення показників оцінки результатів діяльності району.

За результатами проведеної наради прийнято рішення щодо запровадження системного моніторингу макроекономічних показників соціально-економічного розвитку району спільно з органами статистики та центральними органами виконавчої влади.
Водночас структурним підрозділам райдержадміністрації доручено за показниками, відповідно до яких район займає нижчі від середньообласних показників місця, провести детальний аналіз фактичних результатів діяльності суб’єктів господарювання в окремих галузях, визначити основні причини, які негативно впливають на економічну ситуацію.

Перечинська РДА