Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Битва за Ужгород

У Верховній Раді ледь не побилисячерез ювілей обласного центру Закарпаття

Роботодавцям загрожує розорення через декретні відпустки

Аби відпустку у зв’язку з вагітністю та пологами жінці зараховували до трудового стажу, вона має платити 2%, а працедавець – 33,2% єдиного внеску.

Хто замовляє протести?

Не встигли вщухнути заворушення у Врадіївці, як країну сколихнув новий штурм міліції – тепер у столиці. Ці події наводять на думку, що й у Врадіївці, й біля стін Святошинського РВВС народний протест зовсім не був спонтанним.

«У Сербії ми виконували роль поліцейських…»

Закарпатський «беркутівець» із Березнянщини розповідає про миротворче життя-буття

Скільки коштує няня?

Багато батьків усвідомлюють, що гувернантки набагато краще справляються з вихованням дітей

Банки хочуть примусити нараховувати відсотки після смерті вкладника

Верховній Раді пропонують зобов’язати банки нараховувати відсотки на депозит до дня його повернення не тільки в разі перерахування вкладу самому вкладнику, але і його спадкоємцю.

Через збір на «поховання» автівок підскочать ціни на нові іномарки

Здати старе авто на металобрухт тепер буде не просто і дорого. Якісно поховати машину утилізаційним шляхом обійдеться від 5 до 40 тисяч гривень. За таку ініціативу встигли проголосувати депутати Верховної Ради.

Агресивні рагулі перемогли закомплексованих інтелігентів

«Українська правда. Життя» зустрілась з письменницею, аби обговорити сучасну дитячу літературу, цілком доросле життя в Україні, а також минуле. Пані Леся розповіла, як її двічі намагалися вкрасти страшні дядьки, і про те, як важливо не давати дітям цілком «цукровий погляд» на життя

Сказочное хобби

Кто-то собирает марки, кто-то спичечные коробки, а ужгородец Михаил Темнов – писатель и журналист, имеет особое хобби – он занимается сбором сказок. Их закарпатец собирает по всему миру, контактируя с эмигрантами из стран СНГ.

Ужгородців лякає реконструкція кладовища

В Ужгороді кладовище 19-го століття на Тімірязєва хочуть перетворити на меморіал.

Село Богдан бунтує

Богданська громада на Рахівщині на сільських зборах минулої неділі проголосувала як проти міні-ГЕС, так і за недовіру сільському голові Петру Ференцу, який «протягував» тему будівництва.

 Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://nedilya.net/