Керівництво мукачівської міліції зустрілось з медиками ЦРЛ

Згідно вибраного напрямку співпраці з громадськістю, в.о. начальника Мукачівського міськвідділу міліції Іван Повханич зустрівся з колективом Мукачівської центральної районної лікарні.

Керівництвом Мукачівського міського відділу міліції продовжується співпраця з громадськістю щодо зустрічей з громадськістю та виступів у трудових колективах. Цього разу в.о. начальника Мукачівського міськвідділу міліції Іван Повханич зустрівся з колективом Мукачівської центральної районної лікарні.

Свій виступ підполковник міліції почав із подій, які нещодавно трапились у с.Врадіївка Миколаївської області і, в свою чергу, викликали суспільний резонанс. Безперечно, зауважив І.Повханич, дії миколаївських правоохоронців, засуджує не тільки громадськість, а й інші правоохоронці. Адже безчесний вчинок двох, уже колишніх працівників міліції, суттєво підірвав довіру до органів внутрішніх справ, призвів до виникнення конфліктних ситуацій, громадського невдоволення. Хоча говорити про тисячі правоохоронців, які щоденно несуть службу на території району, області і, вцілому, державі, враховуючи вчинок кількох людей – не можна.

Також на зустрічі з колективом медичного закладу Іван Повханич розповів про криміногенну обстановку на території Мукачева та району. «Згідно з вимогами сьогодення керівництвом міського відділу вжито ряд заходів спрямованих на забезпечення правопорядку і громадської безпеки, зміцнення дисципліни і законності, покращення діяльності по запобіганню і протидії проявам корупції та організованій злочинності на території обслуговування, – зауважив керівник міськвідділу». Тільки за 6 місяців 2013 року в черговій частині Мукачівського МВ зареєстровано більше 5 тисяч заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення. Працівниками міського відділу міліції протягом вказаного періоду забезпечено охорону громадського порядку на 300 масових заходах, які проводились на території міста і району.

Бесіда з медпрацівниками проходила жваво й носила пізнавальний та практичний характер. З боку працівників Мукачівської ЦРЛ було чимало запитань, на які керівник відділу надавав відповіді.

Насамкінець, виступаючий закликав присутніх до співпраці. А при виникненні будь-яких питань щодо протиправності дій працівників міліції, просив повідомляти місцеве керівництво, яким будуть вживатись всі заходи, щоб вивчити і вирішити дане питання.

Джерело: Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС