Керівники Закарпатського ДАІ збільшують кількість профілактичних заходів ФОТО

Нагадуємо, що останнім часом Україну сколихнула серія дорожньо-транспортних пригод за участі пасажирського транспорту. Кожна з них мала трагічні наслідки: десятки людей загинуло.

На території Закарпатської області у поточному році сталося дві дорожньо-транспортної пригоди з вини водіїв автобусів в результаті яких 10 людей отримали травми. Аби в подальшому запобігти таким пригодам працівниками Державтоінспекції проводяться різноманітні профілактичні заходи.

На думку керівництва ДАІ Закарпаття дієвим є привиття поваги до Правил дорожнього руху тим, хто лиш виявив бажання займатися перевезенням пасажирів. Саме з цією метою т.в.о. начальника управління ДАІ області Юрій Вейкай завітав до ужгородської автошколи де саме проходить навчання група по перепідготовці водіїв категорії D (водіїв автобусів).

До майбутніх водіїв автобусів він звернувся зі словами: «завжди пам’ятайте, що за Вами знаходяться люди за життя яких відповідаєте саме Ви. Не допускайте ситуацій, які можуть вплинути на безпеку дорожнього руху. Не сідайте за кермо перевтомленими, не допускайте більшої кількості пасажирів від передбаченої, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху». Також, задля наочної агітації, учням автошколи було продемонстровано фотографії з місць дорожньо-транспортних пригод за участі пасажирського транспорту як на території Закарпаття так і України в цілому.

Джерело: УДАІ УМВС України в Закарпатській області