Вбили міського голову Феодосії

Мер міста Феодосія Олександр Бартенєв, на якого минулої ночі було скоєно замах в під`їзді його будинку, помер в лікарні.

Про це УНІАН повідомив медик Феодосійської лікарні, що побажав залишитися невідомим. «Мер переніс кілька операцій. Увечері він помер», – сказав співрозмовник агентства.

«Олександр Бартенєв пішов з життя», – написав міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомляв УНІАН, міліція відкрила кримінальне провадження за фактом скоєного сьогодні вночі замаху на мера Феодосії Олександра Бартенєва. Розслідування проводиться за ч. 4 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство), санкції яких – до 15 років в’язниці. О 1.50 мер Феодосії потрапив до лікарні. «Постріл у спину похідний в під`їзді його будинку з обріза одноствольної рушниці. В даний час потерпілий знаходиться в реанімаційному відділенні Феодосійської міськлікарні. У лікарні виставлена охорона», – йдеться в прес-релізі.

Бартенєву 57 років. Він двічі – в 2008 і в 2010 році – обирався мером Феодосії, має звання Герой України. Сьогодні у Феодосії – день міста.

http://www.unian.ua