В Іршаві відбулось засідання виконавчого комітету міськради

Відбулося чергове засідання членів виконавчого комітету Іршавської міської ради. Присутні обговорили та затвердили ряд питань.

Серед розглянутого затвердження проектно-кошторисної документації на «Зовнішні мережі міської каналізації по вул.Терешкової в м.Іршава», «Капітальний ремонт системи опалення ДНЗ№2», «Реконструкція вуличного освітлення по вул.Гагаріна від СП «Сандерс».

Так, ближчим часом заплановано будівництво зовнішньої мережі міської каналізації по вул. Терешкової в м.Іршава. Стосовно цього слід сказати, що першим у черзі стояло питання про роботи по влаштуванню самопливної каналізації по вул.Українській. Необхідні документи на оплату зареєстровані в держказначействі більше місяця тому, проте кошти не перераховано, відповідно, роботи не розпочинаються.

Натомість мешканці вулиці Терешкової проявили ініціативу та взяли дольову участь у фінансуванні робіт по монтажно-будівельних роботах каналізаційної мережі саме на їхній вулиці. Так, тамтешні жителі зібрали суму авансу, яку необхідно сплатити підрядній організації для того, щоб остання придбала матеріали та розпочала будівництво.

Крім цього, присутні розглядали питання, що входять безпосередньо до компетенції виконавчого комітету, а саме: про продовження терміну дії дозволів, присвоєння поштових адрес, надання пільг за відвідування ДНЗ тощо.

З ініціативи Михайла Поповича, торкнулися теми регулювання і встановлення рекламоносіїв на території міста. Втім, це питання – компетенція сесії і його розглядом займатимуться депутати міської ради на черговому зібранні.

Джерело: Іршавська міська рада