У світ вийшов 500-й, ювілейний, випуск газети «НЕДІЛЯ»

Перша закарпатська інформаційна газета «НЕДІЛЯ» виходить з 2003 року.

Тижневик «НЕДІЛЯ» – незалежний засіб масової інформації. Звичайно, в наш час «незалежний» звучить досить іронічно, і все ж. Газету не «зроблено під вибори», і вона ніколи не матиме цього статусу.

Розуміємо, що для періодичного видання, якому виповниться 10 років це зовсім мало, щоб стверджувати подібні речі. Але кожен наступний номер нас переконує: ми рухаємося у правильному напрямку. Наше завдання – відповідати Вашим найвибагливішим смакам, шановні читачі, стати рідним кожному жителю Закарпаття.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За цей час багато з Вас встигли полюбити нашу газету й стали не тільки нашими прихильниками, а, в першу чергу, однодумцями та порадниками. Весь колектив «НЕДІЛІ» Вам за це щиро  вдячний.  Ми намагаємося виправдовувати Вашу довіру матеріалами, які стосуються всіх аспектів життєдіяльності. Це  соціальні новини, кримінальна та спортивна хроніки, журналістські розслідування й історичні матеріали, культура, краєзнавство та молодіжна тематика, корисні поради.

Пишіть нам, дзвоніть, заходьте з пропозиціями: які рубрики ви б ще хотіли бачити на сторінках газети? Це допоможе нам зробити «НЕДІЛЮ» ще цікавішою, ще кращою. Для цього ми щоденно працюємо над пошуком найсвіжіших новин та подій, що сталися в краї протягом тижня.

Нехай лише гарні події та новини оточують Вас та Ваших рідних! Щиро дякуємо, що Ви з нами!

http://nedilya.net