Румуни затримали контрабандиста з Закарпаття

Патруль прикордонної поліції Сігета помітив кількох людей, які незаконно перетнули кордон з України до Румунії через річку Тиса, несучи великі пакунки.

Після того, як румуни приступили до затримання, подавши голосові команди, зазначені особи кинулися навтьоки. У підсумку, було затримано одного українця, решта стрибнули у воду і повернулися в Україну.

В результаті обстеження місця події було виявлено 20 коробок, що містили 10 000 пачок сигарет українського походження загальною вартістю 89 000 лей.

Після того, як румунські прикордонники поінформували про подію своїх українських колег, ті повідомили, що на українській стороні річки Тиси знайшли ще 12 ящиків сигарет з тієї ж партії.

Затриманого українського громадянина у віці 27 років звинувачено у у контрабанді та незаконному перетині державного кордону. З’ясовуються всі обставини злочину і коло осіб, до нього причетних.

Як раніше повідомляло http://zakarpattya.net.ua 31 липня в Румунії з пострілами було затримано 7-х громадян України, що переправили на румунський берег Тиси контрабандні сигарети.