Губернатор Ледида представив двох нових чиновників ОДА

Сьогодні, 13 серпня, губернатор Закарпаття Олександр Ледида представив колективу новопризначених керівників обласного Департаменту економічного розвитку і торгівлі, а також управління зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та транскордонного співробітництва.

Департамент економічного розвитку і торгівлі очолив Юрій Гузинець, котрий до призначення на посаду керував обласним відділом у справах національностей та релігій. А начальником управління зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та транскордонного співробітництва став Михайло Бізіля. До цього він працював начальником відділу з питань євроінтеграції та транскордонного співробітництва головного управління з питань євроінтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму Закарпатської ОДА.

Представляючи колективу нових начальників, Олександр Ледида наголосив: обидві структури є ключовими у роботі області, тому важливо, що їх очолили молоді енергійні керівники. Новопризначені начальники, у свою чергу, подякували за довіру та наголосили: розраховують на підтримку колективу та керівництва краю.

Прес-центр Закарпатської ОДА