Закарпаття: На Великоберезнянщині затримали нелегалів з Грузії

Минулої доби прикордонники Чопського загону затримали чергових мігрантів, які прагнули потрапити до Словаччини у незаконний спосіб. «Ривок через Карпати» припинили військовослужбовці відділу «Княгиня», що дислокується у Великоберезнянському районі.

Мандрівники, не вдаючись до особливих хитрувань, скористались послугою служби таксі, яка доставила їх за Великий Березний. Далі «туристи» спішились і направились в сторону державного рубежу. Проте їхня поява в прикордонні не залишилась непоміченою і наряд, який отримав інформацію про рух невідомих до кордону, здійснив їхнє затримання.

Чоловіки, які не мали при собі жодних документів, зізнались, що рухались до Словаччини. Стосовно державної належності правопорушники вказали, що є громадянами Грузії.

Затриманих було доставлено до підрозділу та складено відповідні адміністративно-процесуальні документи за спробу незаконного перетину державного кордону. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд, – повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі Чопського прикордонного загону.