Двоє мукачівців вкрали гроші з чужої банківської картки

До працівників Мукачівського міського відділу міліції звернулася 50-річна місцева жителька із заявою про те, що невідома особа викрала її кредитну картку та зняла з неї гроші.

Також мукачівка повідомила, що напередодні вона пригощала своїх двох знайомих, яких і підозрює у крадіжці.

Близько 09.00 год, повертаючись із рибалки, 33-літній Василь побачив знайомих недалеко від продовольчого магазину у м.Мукачеві. Чоловік підійшов привітатись і запропонував випити, проте грошей у нього не було. «Щедра» жінка, розповів дільничний інспектор Мукачівського міськвідділу Василь Габовда, запропонувала скористатись своєю кредитною карткою, на рахунку якої було близько 600 грн.

Так, мукачівці зайшли до магазину, купили горілки, закуски і вирішили відсвяткувати несподівану зустріч. Згодом випивки не стало і вже добряче сп`яніла жінка, цілком довірившись недавньому знайомому, віддала свою кредитну картку разом з пін-кодом до неї 33-літньому Василю, аби той пішов ще за однією пляшкою.

Після тривалого застілля, мукачівка відключилась, а коли прокинулася, то побачила, що чоловіків у будинку немає. Окрім того, на мобільному жінки було 5 непрочитаних СМС-повідомлень про те, що її карткою протягом того дня скористались 5 разів. Обшукавши весь будинок, кредитної картки вона не знайшла, тоді і вирішила звернутись за допомогою до дільничного інспектора Василя Габовди.

Наразі чоловіка, який викрав від жінки картку і зняв з неї гроші, притягнуто до кримінальної відповідальності за ознаками статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Раніше судимий мукачівець, як стверджують правоохоронці, неодноразово потрапляв у поле зору міліції. Тривають перевірки щодо причетності підозрюваного до вчинення інших правопорушень на території Мукачівщини.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС