«… Коли мене несли на носилках, я уявляла собі, що я принцеса»

Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

«Знаєте, чому я не боялася, коли помирала? Бо коли мене несли на носилках, я уявляла собі, що я принцеса»

У листопаді мине рік з тої миті, коли трагічна аварія на околиці Хуста забрала життя молодої 32-річної жінки та її семирічної доньки. В аварії дивом вижили 9-річний син загиблої та 12-річна племінниця Яна

До школи… від 500 гривень

Щоб «екіпірувати» школяра, закарпатська сім’я повинна розкошелитись від 500 гривень і вище

На Говерлі блискавка вбила 12-річного хлопчика

Тоді родина з Тернопільщини – батьки з 14-річним і 12-річним синами піднялись на найвищу гору України. З ними також було ще одне подружжя з дитиною. Погода була сонячна. Але коли вони спускались, раптом почалася гроза.

Рік мовному закону. Румуни й угорці

Напередодні річниці дії нового мовного закону керівники національних громад протилежно оцінили його наслідки. Чи виправдав документ сподівання.Більшість політичних спекуляцій відбувалося навколо російської мови, хоча найбільше ухваленню закону раділи громади менш представлених в Україні національностей.

Дільничного взяли на хабарі

В Батьові працівники відділу внутрішньої безпеки області спільно з працівниками міжрайонної прокуратури затримали дільничного інспектора міліції, який отримав хабар у розмірі 3400 гривень.

Азаров: досить виводити плями на мундирі

Чиновників, із вини яких відбуваються дорожньо-транспортні пригоди, треба суворо карати. Про це заявив прем’єр Микола Азаров.

Молодим мамам нададуть право на пільгове працевлаштування

Мінсоцполітики працює над низкою ініціатив, мета яких – полегшити повернення на ринок праці молодих матерів, які виходять з відпустки по догляду за дитиною до трьох років.

Коли брустурянська кедровиця ллється…

…тоді в селі Лопухів (а колись називалося Брустури) на Тячівщині влаштовують масові гуляння – фестиваль «Брустурянська кедровиця». Для тих, хто ще не куштував, пояснюємо: кедровиця – це настоянка на кедрових шишках, які ростуть саме в цій місцевості

Вибираємо правильний кавун

Мабуть, ні для кого не секрет, що кавун – це гігантська ягода. До того ж, мабуть, одна із найулюбленіших як у малюків, так і у дорослих. Наприкінці літа його смачною соковитою м’якоттю ласують у кожному домі. А дехто навіть не втрачає надії виростити кавуни на власному городі

Спека суттєво відобразилася на урожаї фруктів і овочів

Такої спеки Закарпаття не знало вже давно. Сади–городи масово гинуть під палючими сонячними променями

 Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com/