У Тячеві відбувся грандіозний концерт до Дня Незалежності України

На Поштовій площі у Тячеві відбувся грандіозний чотиригодинний концерт, присвячений Дню Незалежності, за участю мегапопулярних гуртів – позитивно-кіпішного кумира молоді DZIDZIO, поп-рок-гурту «Лама» з чарівною і харизматичною фронтвумен Наталією Дзеньків та вінницького колективу «ТІК» («Тверезість і Культура») – авторів загальновідомих хітів «Олені» та «Вчителька».

Перед виступом зірок тячівську публіку розважали радіоведучі «Закарпаття-ФМ» Вєруня-Говоруня та Костя. Вони влаштовували на сцені різні дотепні конкурси з цінними призами.

Першими на сцену вийшли запальні DZIDZIO. Хлопці з львівського містечка Новояворівськ приїхали на концерт на своєму знаменитому чорному кадилаці з іменними номерами. Поки артисти співали, тячівці охоче фотографувались на фоні «фірмового» авто. Епатажний Дзідзьо жартував на кожному кроці, імпровізував, роздавав фанам компакт-диски. Щаслива юрба прихильників заледве відпустила хлопців зі сцени.

Другою виступала Лама. Гурт порадував усім відомими хітами «Мені так треба», «Моє серце», «Літак», «Знаєш як болить» та іншими, і просто заворожив глядачів якісною українською музикою у живому виконанні. Кількатисячний натовп охоче підспівував харизматичній вокалістці.

Наостанок на сцену вийшли щирі хлопці з гурту «ТІК». Щаслива публіка на «ура» зустріла своїх улюбленців. Артисти подарували тячівцям низку хітів і презентували абсолютно нову пісню «Любити Україну». Зі сцени музиканти-патріоти закликали любити свою державу, українську мову. Дякували мешканцям містечка за гостинність, а народному депутату Василю Петьовці – за запрошення.

Вже сьогодні на своєму сайті «тверезі і культурні» написали: «Ми безмежно вдячні затишному маленькому містечку Тячів за чудовий вечір. Цей концерт став гідним продовженням нашого туру, надав нам сил та натхнення. Як завжди, море емоцій та прекрасна атмосфера! Дякуємо нашим шанувальникам, ми вже скучили за вами! Сподіваємось, що в наступних містах нас будуть зустрічати так само тепло!»

Загалом, атмосфера під час концерту була просто неймовірною, емоції зашкалювали. Глядачі – від малого до великого – танцювали, співали разом з артистами.

Концерт закінчився потужним феєрверком.

Наталія Маджара, Тячів