Site icon zakarpatpost.net

В Ужгороді обговорили як краще вивчати іноземні мови

На базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти 20 серпня 2013 року відбувся плановий інструктивно-методичний семінар методистів іноземної мови міських (районних) відділів (управлінь) освіти на тему «Методичні рекомендації щодо вивчення іноземних мов у новому навчальному році».

У ході семінару розглядалися питання впровадження Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти. Акцентувалося на особливостях вивчення другої іноземної мови з 5 класу у загальноосвітніх навчальних закладах у 2013/2014 навчальному році.

У рамках зустрічі обговорено питання навчально-методичного забезпечення та ведення шкільної документації з іноземних мов, результати моніторингу знань учнів 10 класів з іноземної мови у 2012/2013 навчальному році. Методисти кабінету суспільно-гуманітарних дисциплін ЗІППО виступили із аналізом участі учнів області у Всеукраїнській олімпіаді з іноземної мови та вчителів у професійному конкурсі «Учитель року». Значна увага приділялася питанню фахового удосконалення вчителів іноземної мови та організації мовних шкіл, як ефективного інструмента підвищення професійної майстерності сучасного вчителя.

Гостем семінару була Сидоренко Марина Миколаївна, автор підручника німецької мови (5 клас, друга іноземна мова), яка провела майстер-клас для учителів німецької мови.

Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти

 

Exit mobile version