Закарпатців «атакуватимуть» магнітні бурі

Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Закарпатців «атакуватимуть» магнітні бурі

Магнітні бурі у вересні порівняно з серпнем значно активізуються. Будьте обережні, адже вони можуть негативно позначатися на стані здоров’я людей, особливо схильних до серцево-судинних захворювань.

Потужний вибух розкидав рятувальників на кілька метрів

У Чинадієві двоє рятувальників постраждали від потужного вибуху. Вони гасили на пустирі суху траву, яка спалахнула від спеки. Проте вогонь перекинувся на пилораму, а звідти – на пункт прийому брухту. Полум’я вже майже загасили, як пролунав вибух.

В Ужгороді припинив своє існування перинатальний центр

Натомість, «реорганізований» пологовий будинок працює без ліцензії і зі старими скандальними кадрами

Перлина Закарпаття Синевир – у тотальному смітті

Власкор телеканалу 1+1 на Закарпатті Наталка Зотова минулими вихідними спробувала показати друзям з Угорщини красу наших Карпат. Однак поїздка на Синевир не вдалася – настрій зіпсували не лише стан гірських доріг, а насамперед купи сміття, що зустрічаються на кожному кроці.

Лікарі продають хворим безкоштовні ліки, а гроші кладуть собі в кишеню…

Щороку держава виділяє на безкоштовні медикаменти значні суми, проте більшість важкохворих українців про це навіть не знають. Лікарі замовчують про безкоштовні препарати, а у відкритих джерелах про це не йдеться.

Сезон закордонних паспортів

Початок сезону відпусток в Україні відзначився небаченим ажіотажем та чергами за закордонними паспортами. Передусім це було пов’язано зі зміною виробника бланків – замість приватного підприємства відтепер їх виготовлятиме «Поліграфкомбінат «Україна».

Вибираємо ранець

Останніми роками медики більше й більше говорять про проблеми дитячого сколіозу. Саме тому до вибору ранця треба поставитися дуже серйозно, особливо, якщо ваша дитина йде у перший клас.

У Закарпатті побільшало ящірок

Зоологи зазначають, що їх чисельність з року в рік на Закарпатті є більш-менш стабільною. Зараз їх особливо багато, бо це період виходу молодняку

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com