Цьогоріч закарпатська податкова виграла вже 158 судів

Однією із важливих складових іміджу Міністерства доходів і зборів України є якісне супроводження податкових спорів, встановлення справедливості та партнерських взаємовідносин між органами Міндоходів та платниками податків.

У провадженні судів різних інстанцій станом на серпень місяць 2013 року знаходиться 560 справ між Державною податковою інспекцією м.Ужгород та платниками податків на загальну суму понад 275 млн.грн.

Завдяки злагодженій роботі юридичного відділу ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області у поточному році судами було прийнято 158 судових рішень на користь податкової інспекції на загальну суму 40 млн.грн. із 216 розглянутих справ.

В бік платників податків у 2013 році Феміда схилилася при розгляді 58 справ, загалом суб’єктам господарської діяльності вдалося відстояти у суді майже 30 мільйонів гривень.

На даний час важливим напрямком діяльності інспекції як органу Міндоходів є правове забезпечення діяльності податкових органів, розширення діапазону діяльності фахівців юридичного відділу та участь юристів у всіх напрямках здійснення процесу адміністрування податків та зборів до бюджету України.

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області