Брусницю визнали суперпродуктом

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Брусницю визнали суперпродуктом

Брусниця (народна назва – кам’янки, гогодзи) настільки корисна для здоров’я організму, що її сміливо можна назвати суперпродуктом. А особливий позитивний вплив вона має на організм вагітної жінки.

Кавун гонить пісок та допомагає при коліті

Вітамінів у кавуні порівняно небагато, за винятком одного – фолієвої кислоти (вітамін В9). Вона бере участь в кровотворенні, перешкоджає жировій інфільтрації печінки, підтримує імунну систему, сприяючи нормальному утворенню і функціонуванню білих кров`яних тілець – лейкоцитів

Село, в якому їдять їжаків

Печеного їжака може приготувати кожна господиня у селі Столинські Смоляри Любомльського району на Волині. Таку страву тут люблять усі і зовсім не гидують

Спека суттєво відобразилася на урожаї фруктів і овочів

«Найбільше від цьогорічної спеки постраждали плодові дерева: персики, груші та абрикоси. Останніх взагалі на усіх обласних ринках, якщо звернули увагу, було обмаль», – каже садівник Михайло Бабідорич

Чим корисна кукурудза

Кукурудза – це не тільки смачна і ситна їжа, а й лікарська рослина

Як вивести віск

Плями від воску на улюбленому одязі, скатертині або меблях – вкрай неприємне явище. Але все не так страшно, як може здатися на перший погляд. І існують дуже дієві і перевірені часом засоби, які дозволять швидко вивести віск з будь-якої тканини.

Атеросклероз: страшніший, ніж його малюють

Багато людей, навіть дуже далеких від медицини, знають, що атеросклероз – дуже поширене і небезпечне захворювання, яке є основною причиною смертності від інсультів та інфарктів. Адже відомо, що прояви цього захворювання можуть бути навіть у дитячому віці. Про які симптоми атеросклерозу потрібно знати кожному та основні правила харчування для попередження цієї хвороби?

Гайморит може виникнути через недоліковані зуби

Гайморит – захворювання, що має безліч причин. І одна з них … карієс зубів верхньої щелепи, які близько розташовані до гайморової пазухи.

Як освітлити бульйон

У кожної кухарки, напевно, траплялося так, що бульйон ставав каламутним і неапетитним. Якщо таке трапилося і з вашим супом, не впадайте у відчай, кілька наших порад освітлять ваш бульйончик і повернуть йому апетитний вигляд.

 Свіжий номер уже в продажу!

Передплатні індекси: 01002, 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/