В Ужгороді з’явився новий автобусний маршрут

В Ужгороді з’явився новий автобусний маршрут, який курсуватиме у мікрорайон Радванка. Однак проблеми зі сполученням у місті він так і не вирішив, вважають місцеві. За їх словами, новий маршрутний напрямок слід було узгодити з громадою міста і врахувати її побажання.

На останньому засіданні ужгородського виконкому було прийнято рішення запустити нову транспортну лінію. Від тепер в Ужгороді існуватиме ще один автобусний маршрут — 29-тий. Громадський транспорт їздитиме від вулиці Східної, що на Краснодонців через мікрорайон Горяни до вулиці Котляревсього, яка на Шахті.

Ужгородці вважають, що таке рішення в принципі не вирішить питання поганого сполучення автобусів, адже потреби у ще одному маршруті до Радванки не має. Туди і так курсує 26, 2 та частково 1 номер. А ось дістатися до району Мочарки взагалі не можливо.Бідують й ті ужгородці, які живуть на вулиці Тельмана, куди також не їздять рейсові маршрутки. Погане автобусне сполучення до мікрорайону Розівки – туди ходить тільки 12 номер, в інтервалах з 1 годину й проходить не через всі частини міста. Краяни кажуть, щоу країнах близького зарубіжжя транспортна гілка набагато краща.

Скаржаться ужгородці, що тяжко дістатися до району Червениця, особливо ввечері. Кажуть: водії працюють за невідомим графіком, так як вигідно їм. До того ж, після 8 годин вечора середньостатистичні жителі ходять пішки. Жителі міста не оминають словом і «гігантські ціни» на перевезення. Вважають, що 2:30 для Ужгороду — це здирництво. Місцеві кажуть, поки нового 29 маршруту на дорогах не бачили, і взагалі не розуміють чому сполучення розробляють без громадської думки.

М-студіо