У Мукачеві невідомі роздробили череп бізнесмену

Поранений чоловік знаходиться у важкому стані в реанімації.

У Мукачевому напали на приватного підприємця, який перевозить пасажирів. Усе сталося вночі, коли він повертався додому. Потерпілий вижив, але перебуває в реанімації у критичному стані.

Тим часом, правоохоронці не оголошують версій нападу, але вже відомо, що ні грошей, ні речей в бізнесмена нападники не забрали. Постраждалому завдали з десяток ударів по голові. У нього – роздроблений череп, є забої внутрішніх органів. Лікарі обережні в прогнозах. Кажуть лише, що пацієнт стабільно важкий.

Хто бажав смерті чоловікові, його дружина не знає. Мовляв, ворогів у нього не було, погроз він не отримував. Напали на бізнесмена уночі на власному подвірʼї. Він саме повертався з роботи додому. Був нападник один, чи декілька — це нині невідомо. Але до злочину ретельно готувалися, припускають в міліції. Адже постраждалий фізично дужий і має досить міцну статуру, то ж подужати його було нелегко.

Іван Повханич, заступник начальника Мукачівського МВ УМВС зауважив, що це не був розбійний напад, адже у потерпілого нічого не забрали. Правоохоронці класифікували випадок як замах на убивство.

Наразі слідчі з’ясовують мотиви нападу, але про версії поки не говорять. Кажуть, що такого зухвалого злочину у місті не пригадують. Якщо нападників знайдуть, їм може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Кореспондент ТСН Наталя Зотова

http://tsn.ua