Двоє закарпатців потрапили у ДТП на Рівненщині

25 серпня 2013 близько 21:15 год. на автодорозі Київ – Чоп, поблизу с. Привільне, Дубенського району, автомобіль ВАЗ 2101, виїхавши на смугу зустрічного руху зіткнувся з двома зустрічними автомобілями.

27-річний дубенчанин Василь, керуючи автомобілем ВАЗ 2101 з трьома пасажирами односельчанами, рухаючись зі сторони Львова в напрямку Рівного, виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся з зустрічним автомобілем MERCEDES-BENZ 814, під керуванням 39-річного Анатолія, жителя Закарпатської області. Після удару автомобіль ВАЗ 2101 продовжував рухатись по смузі зустрічного руху та зіткнувся ще з одним автомобілем – ВАЗ 210700 20, під керуванням 26-річного Івана, також жителя Закарпатської області, який рухався в зустрічному напрямку.

В наслідок цієї ДТП водій автомобіля ВАЗ 2101 та його пасажир, 16-річний Вадим, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди. Їх тіла доставили в морг Дубенської ЦРЛ.

Інші два пасажири цього ж автомобіля, 22-річний Сергій та 23-річний Олексій, з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості, були госпіталізовані в Дубенську ЦМЛ.

Так, Сергій отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепномозкової травми, струсу головного мозку, відкритого перелому правої ноги, множинних рваних ран спини та руки, з травматичним шоком був госпіталізований в реанімаційне відділення. А Олексій з черепномозковою травмою, рваною раною лобно-вискової ділянки голови та рваною раною шиї, був госпіталізований в травматологічне відділення.

СЗГ УДАІ УМВС в Рівненській області