Держгірпромнагляд Закарпаття перевірив знання своїх інспекторів

Відповідно до виконання розпорядження Кабінету Міністрів України, у територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Закарпатській області відбулися теоретичні заняття з інспекторським складом.

Посадити за парти держслужбовців змусила, найперше, масштабність завдань, які поставлені перед територіальним управлінням у згаданому документі. Для прикладу, до настання холодів десятьом інспекторам належить ретельно перевірити безпечність роботи опалювальних систем загальноосвітніх шкіл і дитячих садків. А їх у нашій області нараховується 674 і 556 відповідно.

Аналогічна робота стосується і медичних установ краю. Крім того, за фахівцями теруправління та органами місцевого самоврядування – здійснення постійного контролю щодо обстеження та приведення до вимог правил безпеки квартир, обладнаних опалювальними газовими печами спеціалізованими підприємствами газового господарства. Увага звертатиметься на забезпечення помешкань належним повітрообміном, оснащеність печей справною автоматикою безпеки. Ще один напрямок діяльності – перевірка стану готовності об’єктів життєзабезпечення населення, об’єднаних диспетчерських та аварійно-ремонтних служб житлово-експлуатаційних організацій, аварійно-диспетчерських служб газопостачальних підприємств до роботи в осінньо-зимовий період.

На якісне, своєчасне виконання цих, ряду інших завдань і звертали особливу увагу керівник теоретичних занять – в. о. начальника територіального управління Богдан ДОРОШ, керівники підрозділів ТУ. На завершення своєрідного «уроку» кожний з інспекторів отримав підготовлену заздалегідь пам’ятку.

Джерело: ГУ Держгірпромнагляду у Закарпатській області