В Ужгороді розкрили пограбування студента

В місті Ужгород затримано трьох осіб, які відібрали велосипед «Ardis» та мобільний телефон «Sony» від 17-річного студента одного з навчальних закладів міста.

Зухвальці не лише відібрали від потерпілого речі, а й познущалися над ним, спричинивши незначні тілесні ушкодження: нанесли кілька ударів руками в область голови та живота.

Отримавши інформацію про правопорушення, інспектори патрульно-постової служби Ужгородського міськвідділу міліції «за гарячими слідами» встановили та затримали осіб, причетних до даного правопорушення. Ними виявилися троє приятелів: 17-річний Михайло, студент одного з навчальних закладів міста та двоє його приятелів , які ніде не працюють та не вчаться.

Того дня 17-річний парубок вирішив відпочити з друзями. Завчасно домовилися зустрітися поблизу Філармонії на площі Театральній. Саме це місце найбільше полюбляє молодь Ужгорода. Тут затишно, спокійно, можна вільно поганяти на велосипедах. Вдосталь нагулявшись, потерпілий прямував додому, однак йому завадила компанія юнаків, які без будь-яких причин стали чіплятися до нього. Спершу ображали словами, далі нанесли кілька ударів руками та ще й забрали велосипед і мобільний телефон.

Речові докази вилучено та повернуто власнику. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, вчинений групою осіб), за що передбачено позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС