Великоберезнянщина залишилась без скрапленого газу

На засіданні обласної ради депутати підтримали запит депутата Михайла Кіндрата щодо забезпечення жителів Великоберезнянського району скрапленим газом. Документ направлено на розгляд в обласну адміністрацію.

«Враховуючи те, що населені пункти Великоберезнянського району, за винятком селища Великий Березний, сіл Малий Березний і Забрідь, зовсім не газифіковані, і не всі мають можливість використовувати дрова, особливо у весняно-літній періоди, жителі району неодноразово зверталися з цим питанням до керівництва району. Однак позитивно ситуацію ніхто не вирішив.

З початку 2013 року відповідні служби райдержадміністрації так і не змогли посприяти у вирішенні питання із завезенням балонів із скрапленим газом.

У зв’язку з цим прошу дати відповідні доручення структурним підрозділам облдержадміністрації та Великоберезнянської райдержадмінстрації розглянути питання щодо забезпечення жителів Великоберезнянського району скрапленим газом та інформувати мене про результати», – йдеться у запиті Михайла Кіндрата.

Прес-служба Закарпатської облради