На Закарпатті зловили білоруса з авто напханим сигаретами

Невдалою виявилася спроба незаконного переміщення сигарет через кордон для одного з гостей нашої держави.

Автомобіль марки «Пежо», литовської реєстрації та під керуванням 36-річного громадянина Білорусії, слідував через пункт пропуску «Тиса» до Угорщини. Для перетину кордону слов’янин обрав смугу спрощеного контролю «зелений коридор». Проте, після прибуття на прикордонно-митний контроль, де його вже очікували правоохоронці, автомобіль одразу був направлений на поглиблений огляд.

В результаті здійснення спільного огляду вищевказаного авто, правоохоронцями були виявлені приховані від прикордонно-митного контролю сигарети «NZ Gold», «NZ Black» (білоруського виробництва) та «Compliment» (країна виробництва невизначена). Тютюнові вироби знаходились у спеціально виготовлених схованках в порогах та багажному відділенні автомобіля. Доступ до тайників став можливим після демонтажу коліс авто і зняття декоративного покриття багажного відсіку. Загалом у «надрах» машини чоловік розмістив 5984 пачки сигарет.

В підсумку, сигарети вилучено та оцінено у 65824 гривні. Така ж доля спіткала і автомобіль, який оцінили у 26456 гривень.

Прес-служба Чопського прикордонного загону