Заступник головного міліціонера Закарпаття спілкувався з жителями Хустщини

Після проведення виїзного прийому громадян, було підбито підсумки комплексної перевірки роботи Хустського міськвідділу міліції.

У п’ятницю, 13 вересня, заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник здійснив виїзний особистий прийом громадян у Хустському міськвідлі міліції.

На прийом завітало ряд громадян. Зокрема, родичі загиблої у резонансному ДТП на Хустщині жінки висловили претензії стосовно розслідування порушеного за даним фактом кримінального провадження. Аби зясувати причини цього, полковник Буковчаник викликав заступника начальника міськвідділу із слідства та слідчого, котрий розпочинав розслідування цієї справи. Стосовно неправомірних дій окремих працівників Хустського МВ УМВС буде призначено додаткову службову перевірку, і в разі, якщо інформація підтвердиться, винні понесуть покарання. Перед Законом рівні всі, і за скоєння злочину винуватці повинні понести заслужене покарання, наголосив полковник Буковчаник.

Опісля очільник закарпатської міліції поспілкувався з журналістами місцевих засобів масової інформації: районних газет «Вісник Хустщини», «Нарцисова Долина» та телерадіокомпанії «Хуст». Полковник Буковчаник наголосив на важливості співпраці міліції із представниками ЗМІ, створенні позитивного іміджу міліціонера в суспільстві, популяризації нелегкої роботи правоохоронців.

Після цього Василь Буковчаник підбив підсумки комплексної перевірки діяльності Хустського МВ УМВС. Було відзначено як позитивну роботу підрозділів та служб міськвідділу міліції, так і вказано на негативні моменти, які потребують виправлення. Окрім роботи підрозділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків, суттєвих претензій до діяльності хустської міліції не прозвучало. На усунення виявлених недоліків керівник дав конкретні терміни.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області