У Мукачеві тимчасово перекриють вулицю Пушкіна

Враховуючи цьогорічну тематику проведення Європейського тижня мобільності «Чисте повітря – це Ваш хід!» в Мукачеві, як і по всій Європі, 22 вересня, у неділю, проводитиметься акція Європейський День без автомобіля під гаслом «Я сьогодні без машини!».

Тому закликаємо всіх небайдужих мешканців міста долучитися до акції і на день відмовитись від приватного автотранспорту на користь громадського, чи велосипеда, чи прогулянки пішки. Таким чином, ми всі разом зможемо зробити свій внесок в популяризацію європейських цінностей, екологічно безпечних засобів пересування та здорового способу життя.

З метою покращення екологічного стану в центральній частині міста, зменшення загазованості, шуму та вібрації від приватного автотранспорту, на виконання Хартії та в рамках проведення Європейського тижня мобільності в Мукачеві на один день 22 вересня в неділю буде перекрито вул. Пушкіна та частину вул. І.Зріні (від вул. Берегівська до центру) для руху приватного автотранспорту.

Дане обмеження не стосується громадського транспорту тому мешканці та автомобілісти, які планували відвідати центр Мукачева не відчуватимуть дискомфорту. А всі пішоходи матимуть можливість у вихідний день прогулятися по чудовій широкій з чистим повітрям вулиці вільній від автомобілів.

 Мукачівський міськвиконком