Мукачівська міліція затримала викрадача електродвигуна

Днями правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції затримали 26-річного любителя легкої наживи, який замість того, аби влаштуватись на роботу, вирішив красти.До Мукачівського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся директор заводу, що на Мукачівщині, й повідомив, що з території заводу вкрали два електродвигуни та станок з верстата. Чим було завдано матеріальної шкоди на суму 5000 гривень.

В ході здійснення оперативно-профілактичного відпрацювання дільничний інспектор Мукачівської міліції встановив і затримав особу, причетну до нічної крадіжки державного майна. Крадієм виявився 26-річний житель Мукачівщини, який зізнався у скоєному. Розповів, що колись підробляв на цьому заводі і вже тоді запримітив електродвигун. Тоді й продумав, як отримати «легкі гроші». Рішення було просте – треба іти красти. Дочекавшись ночі, пішов на територію, погрузив крадене на гужовий транспорт і наступного дня здав на металобрухт, отримавши 450 гривень, які витратив на власні потреби.

Але потерпілий вказав, що вкрадено два електродвигуни, тому мукачівські правоохоронці і надалі проводять ряд заходів, аби встановити особу другого злодія, що викрав електродвигун та станок.

За цими фактами слідчим Мукачівського міськвідділу міліції відкриті кримінальні провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За подібні майнові посягання з проникненням передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС