Site icon zakarpatpost.net

На Рахівщині злочинець зі стажем пограбував жінку

Грабіжник не сподівався, що правоохоронці так швидко встановлять всі обставини злочину, адже йшов на «діло» посеред ночі, робив все тихо, без свідків, та й нападав на безпомічну жінку з впевненістю, що в темній кімнаті та його не розгледить.

До чергової частини Рахівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл району, яка повідомила, що серед ночі до її будинку увірвався невідомий, наніс тілесні ушкодження її 35-річній доньці, зірвав з шиї золотий ланцюжок, після чого на його вимогу жінка віддала золоті сережки з каблучкою.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група,  начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк, його заступники, начальник карного розшуку Юрій Гамор та оперативники підрозділу.

Потерпіла не багато розповіла про грабіжника, оскільки у кімнаті було темно, до того ж вона є інвалідом через проблеми з зором,  тільки зауважила, що той невисокий на зріст.

Проводячи оперативні заходи правоохоронці гарячим слідом  з’ясували особу грабіжника. Ним виявився раніше судимий, який притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Того ж дня  підозрюваного затримали, а його автомобіль, яким він користувався під час вчинення злочину доставили на штрафний майданчик.

– Розпочато кримінальне провадження за ч.3  ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому). На зухвальця чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років, – повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк.

Олеся Чайковська, Рахівський РВ УМВС

http://mvs.gov.ua

 

 

 

 

 

Exit mobile version