Провладні ЗМІ готують власну версію подій на площі Народній в Ужгороді

Журналістів провладних ЗМІ у понеділок збирали на площі Народній в Ужгороді, аби виробити спільну інформаційну стратегію висвітлення ініційованої особисто головою ОДА Олександром Ледидою теми реконструкції площі Народної в Ужгороді.
Зйомками на “місці злочину” керував особисто колишній прес-секретар О.Ледиди, а нині гендиректор ОДТРК “Тиса-1” Віталій Мещеряков. Також участь у процесі брали головний редактор друкованого органу Партії регіонів на Закарпатті газети “Закарпатська правда” Наталія Логойда та головний редактор газети “РІО” Петро Гойс. Останнє видання, як відомо, належить екс-меру Ужгорода Сергієві Ратушняку, котрий нині рухається абсолютно у фарватері Партії регіонів.

Зазначені працівники ЗМІ взяли інтерв’ю автора проекту реконструкції площі Народної Володимира Павлея. Також до розмови долучився скульптор Михайло Белень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як відомо, проект реконструкції найоблаштованої площі Ужгорода коштує 3 мільйони гривень – половину суми, виділеної на рік на ремонт усіх доріг обласного центру Закарпаття. Останніми днями резонанс, пов’язаний зі спробами незаконних спроб нівечення спадщини чеського архітектора Франтішка Крупки, вийшов на рівень загальноукраїнських ЗМІ.

Як раніше повідомляло zakarpattya.net.ua на площі вже кілька днів триває протистояння, зумовлене незаконними роботами на території пам’ятки архітектури місцевого значення, що його здійснюють люди, найняті фермерським господарством “Перепілка”. Останнє є наближеним до Партії регіонів, облорганізацію якої на Закарпатті очолює О.Ледида, і було оголошене переможцем тендеру щодо благоустрою та реконструкції площі Народної, проведеного з цілим рядом порушень.

Під тиском громадськості техніка покинула площу Народну, на якій тепер триває цілодобове чергування активістів.

zakarpattya.net.ua вдячне працівникам правоохоронних органів – патріотам Ужгорода за надані фото.

http://zakarpattya.net.ua