На Рахівщині рятували будинок від вогню

28 вересня о 11:09 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в м. Рахів на вулиці Довженка горить житловий будинок.

На місце виклику поспішили вогнеборці 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 11:45 пожежу вдалося локалізувати, а згодом ліквідувати. Гасіння пожежі ускладнювалося тим, що до будинку відсутній під’їзд будь-якої техніки. Приборкувати стихію бійцям ДСНС допомагали й місцеві мешканці.

На пожежі отримав термічні опіки обличчя, правої руки, лівого передпліччя та обох стоп 2-3 ступенів 53-річний власник помешкання. Рятувальники транспортували потерпілого до карети «швидкої», де передали його під опіку місцевих медиків.

Унаслідок пожежі вогнем були пошкоджені: одна із житлових кімнат та коридор будинку, а також наявний там крам. Прямі матеріальні збитки встановлюються.

Остаточна причина появи вогню в оселі теж встановлюється. Серед ймовірних, фахівці пожежної справи розглядають коротке замкнення електромережі. Зі слів домочадців, у їхній оселі вже неодноразово виникали проблеми через стареньку проводку, але тоді біди вдавалося уникнути.

У ДСНС України у Закарпатській області