Іноземець збив жінку на трасі під Мукачевом

На трасі «Київ-Чоп» при виїзді з м.Мукачева водій вантажівки насмерть збив жінку – пішохода, яка переходила дорогу по пішохідному переході. За попередніми даними мешканець Республіки Чехія, який сидів за кермом фури, не встиг загальмувати і збив жінку, яка від удару відлетіла близько на 15 метрів уперед і впала на проїжджу частину.

Близько 21.30 год до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції телефоном «102» надійшло повідомлення від очевидців ДТП, яке трапилось поблизу Мукачева на 771 км автодороги сполученням «Київ-Чоп».

Водій вантажівки, рухаючись зі сторони м.Свалява у напрямку м.Мукачева, не обрав безпечну швидкість і здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка переходячи небезпечне перехрестя, ймовірно, не звернула увагу на вантажівку, яка рухалась на великій швидкості у її напрямку. На місце аварії одразу прибули правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції та медики, однак потерпілу врятувати не вдалось.

Вона загинула дорогою до лікарні.

Наразі мукачівськими працівниками міліції встановлюється особа загиблої. Це жінка віком близько 40-45 років, зріст 160-165 см, середньої тілобудови, волосся темне пряме середньої довжини. Потерпіла була одягнута у чорну балонову безрукавку, зелений светр, чорні спортивні штани, білі кросівки, зелені шкарпетки. Хто володіє будь-якою інформацією щодо встановлення особи загиблої, просимо звертатись до Мукачівського міського відділу міліції або за телефонами: 2-23-33 або «102».

Правоохоронці Мукачева нагадують: найбільш частими причинами ДТП з вини водіїв є перевищення швидкості, недотримання дистанції, недотримання черговості проїзду, неуважність і нетверезий стан. З вини пішоходів відповідно: перехід у невстановленому місці, ходьба уздовж проїжджої частини, перехід дороги перед транспортним засобом, який рухається на великій швидкості та нетверезий стан.

Шановні учасники дорожнього руху! Задумайтесь над своєю поведінкою на дорозі. Від Ваших дій залежить не тільки Ваше життя, а й життя інших його учасників.

Наталія Машіко з Мукачівського МВ УМВС