Виноградівець, який вирішив проїхатися пішохідним мостом в Ужгороді, постане перед судом

Днями в міській газеті «Ужгород» з’явилася інформація про водія іномарки, котрий серед білого дня незаконно рухався по пішохідному мосту в Ужгороді з боку пл.Театральної на пл. Ш.Петефі. Було подано й фото самої машини.

Дана інформація набула резонансу. Керівництво УМВС дало вказівку знайти й покарати зухвальця згідно з чинного законодавства. Особу правопорушника уже встановлено. Як з′ясувалося, за кермом автомобіля «Тойота» перебував 31-річний уродженець Ужгорода, котрий на даний час проживає у Виноградові.

Стосовно порушника працівники ВДАІ Ужгородського міськвідділу міліції склали адміністративний протокол за ч.4 ст.122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Створення аварійної обстановки, що підтверджено фактичними даними), санкція якої передбачає накладення штрафу в розмірі від 680 до 850 гривень, або позбавлення права керувати транспортним засобом на строк від шести місяців до одного року. Даний протокол міліціонери направили до суду для вирішення питання про притягнення водія до відповідальності в порядку чинного законодавства.

– Ми приділяємо велику увагу співпраці з засобами масової інформації, – каже начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба. Така співпраця є корисною й допомагає нам у роботі. Як от у цьому конкретному випадку, коли завдяки небайдужості громадян і газетній публікації було покарано зухвальця. Запевняю, що і надалі подібні негідні вчинки водіїв будуть каратися, як того вимагає Закон. Перед Законом рівні всі!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області