У Тячеві пройшли змагання з легкої атлетики

В середу на стадіоні імені Л. Бийреша у Тячеві пройшли змагання за першість з легкої атлетики серед загальноосвітніх шкіл району.

Такі змагання є традиційними, і регулярно проводяться між учнівською молоддю Тячівського району з метою популяризації даного виду спорту та для утвердження здорового способу життя учнів, а також з метою виявлення кращих спортсменів у збірну команду району з легкої атлетики.

Свої вміння та навички демонстрували школярі 1997-99 років народження і молодші у складі 20 команд шкіл району. Позмагались юні спортсмени у трьох видах легкої атлетики: естафетний біг, метання м’ячика та стрибки з місця. Юнаки та дівчата впевнено долали дистанції, старались показати якнайкращі результати. По завершенню змагань провели церемонію нагородження та вручили грамоти переможцям.

У підсумку, командні результати розподілились наступним чином: перше місце виборола команда учнів Тересвянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вчитель – Мирослав Мокан, команда Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів зайняла почесне друге місце, вчитель – Василь Бібен, і третю сходинку посіла команда Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В. Ґренджі-Донського, вчитель – Степан Талапко.

Повідомляє прес-служба Тячівської РДА