В Іршаві відзначили День міста та провели ярмарку «Золота Осінь»

Вже традиційно у перші дні жовтня місяця в Іршаві відзначають День міста та проводять ярмарку «Золота Осінь».

У суботу на центральній площі міста було організовано місцевими та приїжджими фермерами продаж різноманітної сільськогосподарської продукції. Кожний присутній на ярмарці повертався додому із гостинцями.

У неділю народні гуляння було продовжено музикою духового оркестру та дитячої школи мистецтв. Крім, цього у храмах міста проходив церковний молебень із нагоди 672-ї річниці м. Іршава.

Родзинкою іршавського святкування став святковий концерт за участю мукачівського гурту «Рокаш» та народного артиста України Степана Гіги. Всі заходи закінчились близько 23.00години святковим феєрверком.

Перед початком всіх заходів начальник Іршавського районного відділу міліції підполковник Микола Куриця провів інструктаж на якому націлив працівників Іршавського районного відділу міліції, та працівників які надавали допомогу Свалявського та Виноградівського районних відділів міліції, Мукачівського міськрайвідділу міліції на дотримання ними законності та ввічливого поводження з громадянами під час несення служби. Для забезпечення громадського порядку було задіяно більше 40 працівників міліції. За дотриманням правил дорожнього руху стежили працівники ДАІ. Оперативна обстановка у святкові дні залишалась спокійною. Порушень громадського порядку та безпеки громадян допущено не було, каже заступник начальника Іршавського РВ УМВС підполковник Федір Петер.

Віта ГОРЗОВ, Іршавський РВ УМВС