В Ужгороді на території ДАІ освятили капличку

9 жовтня, на релігійне свято Іоанна Богослова, в Ужгороді на території обласного управління Державтоінспекції відбулось освячення і урочисте відкриття каплиці.

На урочисту подію завітали начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба, його заступник полковник міліції Валерій Зінченко, керівництво та особовий склад УДАІ УМВС, поважні духовні особи й гості.

Ідея спорудження каплиці на території управління належить начальникові УДАІ УМВС полковнику міліції Михайлу Бойчуку. За словами Михайла Михайловича, каплиця стане тим духовним місцем, де працівники міліції перед і після служби матимуть можливість звірити з Господом свої вчинки і устремління, отримати Боже благословення на добрі справи для блага людей.

Освятив нову каплицю Мукачівський греко-католицький Єпископ Мілан Шашік, котрий подякував усім, хто приклався до спорудження святині, й закликав, щоб усі працівники міліції несли службу чесно, сумлінно і по-християнськи. По завершенні освячення єпископ побажав правоохоронцям міцного здоров’я, миру та успіхів у службі та окропив усіх присутніх освяченою водою.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області