У Виноградові боролися за супер кубок із міні-футболу

Саме так можна охарактеризувати матч за супер кубок з міні-футболу між командами «Винград» і «jj-клуб». Цей поєдинок відбувся 5 жовтня на полі спортивного майданчика Виноградівської ЗОШ №8. Гра видалась видовищною, багатою на атаки і гольові моменти. Однак м’яч, як зачарований, не пересікав лінію воріт.

Тут слід відзначити й відмінну гру голкіперів, чи не кращий свій матч за сезон провів винградівець Василь Танчинець. Його візаві з команди «jj-клуб» пропустив тільки один раз, але цього виявилось достатньо, аби «Винград» услід за кубком газети «Новини Виноградівщини» заволодів ще й супер кубком.

Таким результатом своєї команди вельми задоволений її граючий наставник Олександр Товт. Він, зокрема, відзначив стрімко зростаючий рівень міні-футболу у Виноградові, який уже спокійно може виходити на міжміський і міжрайонний рівень. І в цьому велика заслуга організаторів змагань Володимира Талабірчука та Івана Матрунича. Останній, до слова, разом із Йосипом Фізеші подарував чемпіонату чудовий суперовий кубок, який стане перехідним у наступних суперництвах.

Ось на такій високій позитивній ноті завершився цьогорічний сезон міні-футболу у Виноградові. А от володарю супер кубка доведеться ще продемонструвати свою майстерність. Цієї неділі «Винград» візьме участь у відкритому кубку Волівця. Тож побажає успіху нашому чемпіону!

Василь Вишнянський, Новини Виноградівщини